A Harley-Davidson Szezonnyitón lesz a Pan America leleplezése

  • május 28, 2021

Felvonulással, koncertekkel és akciókkal készül a Harley-Davidson Budapest a május 29-i Szezonnyitó & Open Road Party eseményre, ahol a fő attrakció a Harley-Davidson vadonatúj adventure touring motorkerékpárja, a Pan America modell leleplezése lesz. A rendezvényre mindenkit sok szeretettel várnak!

olvass tovább

CSUPASZ AGRESSZIÓ ÚJ KÖNTÖSBEN – AZ ÚJ GSX-S1000

  • április 27, 2021

A GSX-S1000 egy valódi utcai harcos, amely mindig is lenyűgöző sportteljesítményt, kiváló irányíthatóságot és remek komfortot nyújtott, most pedig fokoztuk a csupasz agresszió élményét, a modern dizájn pedig egy technikailag is megújult motorról árulkodik.

olvass tovább

Nagyrobogó másképpen – 2021 Honda X-ADV

Elkezdődött tehát a nagyon várt motoros szezon, a tavasz, a nyár és a felhőtlen kalandozás, utazás kezdetét sugallja mindenkinek. Mi motorosok pedig külön örülhetünk annak, hogy a karantén, a COVID, a bezártság után végre nyeregbe pattanhatunk és jóval nagyobb szabadságérzetet kapunk, mint egy átlag halandó. A szabadságérzés fogalmát pedig a megújult Honda X-ADV nagyban támogatja.

olvass tovább

Világító kerékpárút: akár sorozatban

  • április 13, 2021

Bizonyított a világító burkolatú kerékpárút Esztergom és Tát térségében, már keresik is a helyszíneket a közvilágítás kiépítésének megspórolását lehetővé tevő újabbak számára. Reménykedjünk, hogy a bringások ezeken biztonságban érzik majd magukat.

olvass tovább