2020 - TOP 10

  • december 31, 2020

Számtalan autót és motort tesztelhettünk 2020-ban a vírushelyzet ellenére is. Ez a lista nem egy rangsor, nehéz is lenne sorrendet felállítani. Egy biztos, ezek a járművek maradandó emlékekkel gazdagítottak bennünket. Visszatekintve rájuk megszépítették ezt a nem könnyű évet. Ezúton is köszönjük minden importőrnek a 2020-as együttműködésüket, továbbá mindazoknak, akik támogattak bennünket és nem utolsó sorban annak az egyre növekvő olvasótábornak, akik követnek bennünket.

olvass tovább

A modern városi – Joyor X5S és Joyor G1

Elsősorban a budapesti közlekedésben, de máshol is az országban, elkerülhetetlen manapság az elektromos rollerek látványa. Praktikus közlekedési eszköznek tűnik kora tavasztól késő őszig a kis méretűre összecsukható közlekedési alkalmatosság. Az Urbanpandas jóvoltából 2 hétig lehetőségünk volt tesztelni ezeket a járgányokat. Jó mókának tűnt, így belevágtunk.

olvass tovább

Százhúsz év két keréken

  • október 25, 2020

Az újdonságok iránti fogékonysága, innovatív szemlélete révén a Peugeot motorkerékpár-részlege több mint 120 éve képes folyamatosan megújulni, ami nem csak a válsághelyzeteken segítette át a márkát, hanem a világ motorkerékpár-iparának egyik legjelentősebb szereplőjévé is tette.

olvass tovább