A Puma újra támad – Ford Puma ST-Line X 1.0l EcoBoost 155Le

Kicsit lehet elcsépelt a szó manapság, de az új Ford Puma egyszerűen MENŐ! Kell és fogok is írni a menetteljesítményről, motorról és pár technikai paraméterről. De most komolyan, nem ez az első szempont, amikor autót veszünk, hanem a forma és a megjelenés. Meg kell, hogy testesítse a vágyainkat hisz az autó nem utolsó sorban egy önkifejező eszköz.

olvass tovább

#Maradjakocsidban! – Renault Captur 1.5D Intense

Az autós újságíró előnye, hogy a home office számára az autó belseje. Ott van az otthona, ott van az irodája. Az irodák persze gyorsan cserélődnek, ritkán tart tovább egy hétnél. Aztán jön a következő „office”. Vannak jó hetek és vannak kevésbé jók. De egy biztos, az autózás, ha éppen a cél csak az utazás, semmit nem ront a vírushelyzeten.

olvass tovább

Ingyen

  • március 31, 2020

Különleges akcióval népszerűsíti részben vagy teljesen elektromos típusait a Peugeot Európa a Brit-szigeteken

olvass tovább

A szolid cirkáló - megújult Škoda Superb

A 2015-ben megjelent, harmadik generációs Škoda Superb egyébként is minden igényt kielégítő, remek formavilágú autóként indult hódító útjára, azonban tudjuk jól, hogy a megjelenésen - legyen szó emberekről és divatról, vagy éppen esetünkben autókról - mindig van mit csiszolni és tökéletesíteni.

olvass tovább

Magyarországra is megérkezett az új Ford Puma

  • március 23, 2020

Egy mild hibrid takarékossága, egy crossover vonzereje és a kategória legtágasabb csomagtere jellemzi az új Pumát. A vírushelyzetre való tekintettel, online sajtótájékoztató keretében mutatta be az új, Fiesta alapjára épült SUV-t a Ford.

olvass tovább