Újabb márkák Magyarországon,a Duna Autó Cégcsoport portfóliójába. Érkezik a SERES és a DFSK

  • május 16, 2024

A 35. évfordulóját ünneplő Duna Autó Cégcsoport mai sajtótájékoztatóján ünnepélyes keretek között írta alá a kínai SOKON Csoport képviselőivel a SERES és DFSK márkák országos disztribúciójának beindítására vonatkozó megállapodást. Ez az új partnerség két újabb meghatározó márkával gazdagítja a Duna Autó cégcsoport portfólióját.

olvass tovább

A dudorok megszelídítése - a lengéscsillapítók útmutatója

  • április 10, 2024

Ütközött már kátyúba, és érezte, hogy a rázkódás végigsöpör az autóján? Itt jönnek a képbe a lengéscsillapítók. A felfüggesztési rendszerének ezek a meg nem énekelt hősei csendben küzdenek az ütésekkel és rezgésekkel, és biztosítják a sima, kényelmes utazást és a jármű optimális kezelhetőségét.

olvass tovább

Színt visznek a mindennapokba – bárki megvásárolhatja az autista művészek illusztrációival díszített különleges tárgyakat

  • április 02, 2024

Eddigi legnagyobb volumenű projektjébe vágott bele az Autistic Art Alapítvány annak érdekében, hogy egy nagylelkű partnernek köszönhetően minden eddiginél magasabb szintre emelje eddig is sikeresen működő aukciós kezdeményezését az autizmussal élő fiatalok és családjaik megsegítésére. Az általuk támogatott otthonokban élő művészek alkotásaival díszített mindennapi használati tárgyak az autizmus sokszínűségére és a társadalmi elfogadás fontosságára hívják fel a figyelmet – és nem mellesleg bárki megvásárolhatja őket az immár hagyományossá vált művészeti árverésükön.

olvass tovább