Így népszerűsíti az állatvédelmet Krisz

  • július 10, 2024

Két Eb-győzelem után, vakáció alatt Ford Escorttal versenyez és az Egri Strandon népszerűsíti az állatvédelmet Krisz Két virtuális csapat Európa-bajnoki cím, a német és az angol túraautó bajnokságokban szerzett futamgyőzelmek után, régi álmát valósítja meg Gilyén Krisztián, 11 éves szimulátor pilóta.

olvass tovább

Ismerje meg a Gmoto oldalát, az online motorkerékpár-áruházak vezetőjét: felszerelések, kiegészítők, ruházat, alkatrészek és egyebek

  • június 11, 2024

Üdvözöljük a Gmoto.hu oldalán, ahol a motorozás szerelmesei mindent megtalálnak, amire szükségük van! A Gmoto az online motorkerékpár-üzletek között kiemelkedő szerepet tölt be: egy helyen kínál több millió terméket motorosok számára. Legyen szó motoralkatrészekről, tartozékokról, ruházatról vagy kiegészítőkről, nálunk mindent megtalál!

olvass tovább

Vonzanak minket a színes autók, mégis a szürkét választjuk – Interjú

  • június 10, 2024

Nehéz-e női vezetőként helytállni az autóiparban? Mennyire hatnak ránk a színek autóvásárláskor? Nőként valóban könnyebben azonosulunk az elektromos autózással, mint a férfiak? Zakariás Fruzsinával, az Audi márkaigazgatójával beszélgettünk női szemmel az autóiparról, a vásárlási döntéseinkről és az elektromobilitás jövőjéről.

olvass tovább

Stílus, stílusosan- Mercedes-Benz CLE Cabriolet

  • június 09, 2024

Kevés jármű van, amely jobban megdobogtatná a szíveket, mint egy stílusos cabrio. A Mercedes-Benz pár hónappal a kemény tetős változat megjelenése után, Magyarországon is bemutatta a típus tető nélküli változatát. A CLE Cabriolet természetesen nem a tömegeknek szól, de a látványt szerencsére mindenki élvezheti. Nincsen tökéletesebb nyári autós kaland, egy szép napsütéses napon, mint lehúzott tetővel élvezni a haladást és az alkalmazott technológia révén a tökéletességet.

olvass tovább

Különleges szalonnyitó – Mercar

  • május 24, 2024

2024.05.22 Budapest. Ritka eseménynek lehettünk részesei. A Mercarius Flottakezelő új telephelyén különleges rendezvényt tartottak. Az átlagos használtautó kereskedésektől jóval modernebb környezetben, egy igazi retro hangulatot teremtettek a hivatalos megnyitó alkalmából.

olvass tovább

Újabb márkák Magyarországon,a Duna Autó Cégcsoport portfóliójába. Érkezik a SERES és a DFSK

  • május 16, 2024

A 35. évfordulóját ünneplő Duna Autó Cégcsoport mai sajtótájékoztatóján ünnepélyes keretek között írta alá a kínai SOKON Csoport képviselőivel a SERES és DFSK márkák országos disztribúciójának beindítására vonatkozó megállapodást. Ez az új partnerség két újabb meghatározó márkával gazdagítja a Duna Autó cégcsoport portfólióját.

olvass tovább