Mindent tud és csillag is van rajta – Mercedes-Benz Citan Pro 112 CDI

Úgy vélem, hogy a kisáruszállító, vagy egyáltalán a haszongépjármű kategóriában kevéssé csillognak a presztízs márkák logói, mint a személyautók esetében, de azért legyünk őszinték, egy Mercedes csillagot tolni a hűtőrácson mégiscsak nagyobb élmény. Ez persze csak az érzelmi része a dolgoknak, amely ugyan kevésbé számít egy racionális beszerzés esetében, de a Mercedes Citan nem marad alul másban sem.

olvass tovább

Nagypályás mozgató - MZKT 800500-011 14x14

Elgondolkodtató a dolog, hogy hazai viszonylatban hol merülhet fel az igény egy ilyen monstrum használatára. Valószínű nem túl sok helyen, viszont a tőlünk észak-keletre lévő országokban valószínűleg annál inkább, mivel Fehéroroszországban gyártják ezt a szépséget.

olvass tovább

Elektromos kamion – már nem jövőidő!

  • február 11, 2022

2022. február 10-én a Metrans és a Win Capital közös sajtóeseményén kigördült a magyar utakra az első 100%-ban elektromos konténerszállító kamion. A Metrans csepeli vasúti terminálja szolgált helyszínéül ennek a különleges eseménynek. A DAF Super Space Cab típusú nyerges kamion volt az alap, amelynek révén Magyarország megelőzve a nagy autógyártó vállalatokat, elsőként tud a valós közlekedésben 100%-ban elektromos kamiont indítani.

olvass tovább

A Piaggio nem csak motor - Piaggio Porter NP6

  • február 02, 2022

A 100 éves múltra visszatekintő olasz márka nem csak motorkerékpárokat gyárt. Tudja ezt mindenki, aki nyitott szemmel jár Olaszországban. De ezentúl nem kell olyan messzire menni, ugyanis a Nissan importőrséget is ellátó Grand Automotive Kft. mostantól a Piaggio haszongépjárművek forgalmazója is. A Piaggio Porter NP6 sajtóbemutatóján jártunk.

olvass tovább