A nehéz kérdés – Suzuki SX4 S-Cross GLX vs. Suzuki Vitara GLX

A Suzuki eladásaival Magyarország legnépszerűbb márkája, sőt a legkedveltebb 3 típus közül kettőt is a Suzuki ad. Ez a két modell pedig nem más, mint a Vitara és az SX4 S-Cross. Külön-külön már teszteltük őket, de most arra voltunk kíváncsiak, hogy melyiket miért érdemes vásárolni. A statisztika szerint a Vitara a legjobb választás, legalábbis ebből fogy a legtöbb, de vajon minden szempont szerint ez a nyerő?

olvass tovább

2020 - TOP 10

  • december 31, 2020

Számtalan autót és motort tesztelhettünk 2020-ban a vírushelyzet ellenére is. Ez a lista nem egy rangsor, nehéz is lenne sorrendet felállítani. Egy biztos, ezek a járművek maradandó emlékekkel gazdagítottak bennünket. Visszatekintve rájuk megszépítették ezt a nem könnyű évet. Ezúton is köszönjük minden importőrnek a 2020-as együttműködésüket, továbbá mindazoknak, akik támogattak bennünket és nem utolsó sorban annak az egyre növekvő olvasótábornak, akik követnek bennünket.

olvass tovább

Joan Mir és a Suzuki-istálló a 2020-as MotoGP nyertese

  • november 24, 2020

A SUZUKI ECSTAR versenyzője, Joan Mir a Suzuki GSX-RR nyergében 171 ponttal megszerezte a 2020-as MotoGP világbajnoki címét most hétvégén. Ifjabb Kenny Roberts 2000-es győzelme után 20 évvel ismét egy Suzuki versenyző nyeri a gyorsaságimotoros-világbajnokságot.

olvass tovább

Újabb dupla győzelmet hozott Szlovákia Tim Gábornak

  • október 12, 2020

A 2020-as Swift Cup Europe bajnokság negyedik fordulójára a Slovakiaringen került sor, ahova idén már másodszor látogatott el a nemzetközi mezőny. Ezúttal a WTCR betétprogramjaként szerepelt a sorozat, melyet Tim Gábor vezetett 21 pontos előnnyel a hétvége előtt. A mezőnyre három verseny várt.

olvass tovább