Tényleg csak az AGM akkumulátorok jók a start-stop rendszeres autókba?

  • október 15, 2021

A start-stop rendszert alapvetően azért fejlesztették az autógyártók, hogy kevésbé szennyezzük a környezetet, amikor nem vagyunk mozgásban a kocsinkkal. Cikkünkben nem részletezzük, hogy hogyan működik, ezt már minden autós álmából felkeltve is tudja. Viszont azt közelebbről vizsgáljuk, hogy milyen akkumulátort kell tenni a start-stopos kocsikba. Tényleg csak az EFB és AGM technológiájú akkumulátorok alkalmasak rá? Derítsük ki!

olvass tovább

Nincs több defekt - Michelin Uptis légmentes abroncsok

Az első tömeggyártás előtt álló, személyautókra szánt légmentes gumiabroncs. Nem csak a látvány, hanem a vele járó előnyök is ütősek. Sajnos még várnunk kell rá, mivel a kereskedelmi forgalmazás előtt még jó pár tesztkilométer és különféle próbák várnak rá. Várhatóan 2024-ben lesz kézzel fogható.

olvass tovább

Gumira QR-kód

  • január 29, 2021

Egyértelmű információk, nagyobb biztonság a közlekedésben. Mindent beolvashatunk az abroncscímke jobb felső sarkából.

olvass tovább

Tényleg annyira jó ötlet négy évszakos gumiabroncsra váltani?

  • október 29, 2020

Az ősz beköszöntével a látási viszonyok megváltoznak, az utak jóval csúszósabbak, síkosabbak lesznek – nem csak télen a hó, de ősszel a lehulló falevelek, a por, az eső miatt is. Érdemes tehát autónkat időben, megfelelően felkészíteni a hidegebb időjárási körülményekre, hogy ne érjen bennünket meglepetés.

olvass tovább