Monte Carlo-i kettős győzelemmel indította a 2023-as WRC szezont a Toyota

  • január 23, 2023

Alig vagyunk túl a Toyota Dakaros címvédésén, el is indult a 2023-as WRC szezon, amelynek eredménye után kijelenthető, a japán autógyártó motorsport tevékenységét összefogó versenyistálló, a TOYOTA GAZOO Racing nem is álmodhatott volna jobb évkezdésről. Ogier ugyanis a kilencedik alkalommal nyerte meg a Monte-Carlo Rallyt – míg a TOYOTA GAZOO Racing kettős győzelmet aratott.

olvass tovább

Csomós Mixi: Maradhat a Citroën

  • január 01, 2023

A vártnál is jobban sikerült Csomós Mixi és Nagy Attila első versenye a Citroën C3 Rally2-t a Szilveszter Rallyn. A HUMDA Academy versenyzőpárosa az autóval és a Tagai Racing Technology csapatával is gyorsan összeszokott, volt egy kisebb kalandjuk a szalagkorláttal, Mixi pedig azt is letesztelhette, hogy átfér-e a C3 negyedikben egy lassítón.

olvass tovább

Csomós Mixi Citroënnel indul a Szilveszter Rallyn

  • december 23, 2022

Új autóval, de régi ismerős csapattal vág neki Csomós Miklós és Nagy Attila a hagyományosan szezonzáró Szilveszter Rallynak. A HUMDA Academy versenyzőpárosa az idei magyar rallybajnok autót, a TRT által felkészített Citroën C3 R5-öt próbálhatja ki, amivel természetesen ezúttal is a győzelem a céljuk. Mixi azonban a leggyorsabb körét egy szurkolónak tartogatja.

olvass tovább

Herczig Patrik stílusosan zárta a 2022-es szezont

  • december 07, 2022

Az ERC kategória év végi harmadik helye után a Mikulás Rallyn kategóriája második helyén ért célba Herczig Patrik és Varga Kristóf. A Herczig Autósport versenyzői a Veszprém környéki pályákon már az új autóval, a Peugeot 208 Rally4-gyel gyűjtötték a tapasztalatokat

olvass tovább