Loeb a hibrid - korszak első győztese

  • január 24, 2022

Sebastien Ogiernek nem sikerült kilencedszerre is nyernie a Monte-Carlo Ralin, mivel a Dakar Raliról épphogy megérkező és a Rali Világbajnokságba visszatérő Sebastien Loeb elorozta előle a győzelmet. Ezzel beérte honfitársát és már neki is nyolc Monte-Carlo Rali-győzelme van.

olvass tovább

A keményfiúk - Rally Samara

A Samara hallatán nem épp ez jut először eszébe az embereknek, hogy rally. Sokkal inkább egy kultikus népautó képe a 80’-as 90’-es évekből. Ez a hétköznapi unalmasnak mondható kis autó is lehetett azonban izgalmas.

olvass tovább

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

  • január 12, 2022

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.

olvass tovább

Lesz még Z4 a 2022-es hazai rallymezőnyben?

  • január 05, 2022

Jól sikerült Lángi Attila BMW Z4-esének főpróbájra – már ami a revíziózott motort illeti. A kocsinál előjött egy kisebb probléma, de ennek ellenére sikeresen teljesítette a december 27-29-ei Szilveszter Rallyet. De vajon láthatjuk 2022-ben is a rallypályákon a Z4-et? A pilóta nagy döntés előtt áll…

olvass tovább

Álmunkban sem gondoltuk volna

  • december 31, 2021

Életük eddigi legsikeresebb szezonját tudhatja maga mögött Csomós Miklós és Nagy Attila. Persze titkon bíztak a jó eredményben, de az idei teljesítményük talán még önmagukkal szembeni elvárásaikat és vágyaikat is felülmúlták.

olvass tovább