Végleg bevette Nyirádot a Korda Racing! Benyó Máté bajnoki címmel zárt a vörös katlanban

  • szeptember 29, 2023

Az elmúlt hétvégén folytatódott a 2023-as Magyar Rallycross Országos Bajnokság, és a Korda Racing újra parádézott Nyirádon. Benyó Máté nemcsak ismét győzni tudott – idén már másodszor diadalmaskodott a legendás pályán –, hanem egy fordulóval a szezon vége előtt megszerezte élete első magyar bajnoki címét a Supercarban. A hétvégét több dobogós hely tette teljessé: Várkonyi Bence végre-valahára győzni tudott, míg Kovács Domonkos harmadikként zárt.

olvass tovább

Győrben minden új lesz, nem csak a Peugeot Kupában indulóknak!

  • szeptember 15, 2023

Új helyszínen folytatódik a HUMDA Országos Ralibajnokság, melynek szerves része a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. A Győr Rally pályái húsz évvel korábban szerepeltek a bajnoki vérkeringésben, ezért mindenki számára új kihívásokat hoznak ezek az aszfaltos gyorsaságik. Szoros a Peugeot Kupa élmezőnye, a verseny előtti nyilatkozatokból az derül ki, hogy izgalmas futam várható a Kupán belül is, mindenki bizonyítani és nyerni szeretne!

olvass tovább

Korda Racing: Vincze Feriék újra a csúcson

  • szeptember 12, 2023

A hétvégén megszerezte idei második – és négy esztendeje nagyon várt – bajnoki címét a Korda Racing, miután Győrben második lett a Vincze Ferenc, Percze Nándor kettős, így egy futammal a vége előtt megnyerték a 2023-as HUMDA Magyar Rallye Bajnokságot. Az immár kétszeres magyar bajnok Vincze Ferenc október elején rajthoz áll a Rally Hungaryn, ahol megmérettetik magukat az Európa-bajnoki mezőnyben.

olvass tovább

Az Opel három világpremierje a Müncheni Autószalonon

  • szeptember 03, 2023

Bemutatkozásra kész: Az Opel Experimental-t szeptember 4-én 11 órakor az Opel sajtókonferenciáján leplezik le a kiállítás B2-es csarnokában ( B 20-as stand) Tágas és úttörő: az Astra Sports Tourer Electric a piac egyik első, tisztán elektromos hajtású kombija Felvillanyozó kisautó: az új Opel Corsa Electric, kétféle elektromos hajtáslánccal Új élmény: az Opel friss, digitális felhasználói világa Rock Münchenben: Opel Rocks e-XTREME és Rocks Electric KARGO Sportos show elem: az ADAC bemutatja az Elisa Klinkenberg által tervezett Corsa Rally Electric-et

olvass tovább

A szeretet sportunk árnyoldala

  • augusztus 09, 2023

Az időjárási körülmények miatt nagyon nehéz versenyre számított a Gulf Racing Hungary BMW-s párosa, a Szilágyi Patrik – Kiss Róbert páros a Veszprém Rallye-n, ám azt ők sem gondolták, hogy emberi oldalról ez még nehezebb is lehet.

olvass tovább