Nagyon fontos verseny

  • augusztus 05, 2023

Versenyről tesztre, majd újra versenyre, ez mondható el a PSZA Motorsport háztájáról. A csapat a ceredi R-Cupon töltötte a múlthétvégét, majd mentek murvára tesztelni, most pedig már Veszprémben várják az Országos Rally Bajnokság soron következő futamát.

olvass tovább

Nagy kihívás

  • augusztus 05, 2023

Négy pontos lemaradásban várja az idei második murvás futamot a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Szilágyi Patrik – Kiss Róbert duó

olvass tovább

A kedvenc verseny

  • augusztus 04, 2023

A 29.Veszprém Rallye-val folytatódik a Humda Országos Rally Bajnokság, melyen természetesen az R-Sport Management Kft párosa, Osváth Péter és Adorján Szabolcs is rajthoz áll, sőt! Ha csak egyetlen futamot választhatna a naptárból a balatonfüredi pilóta, az biztosan a Veszprém környéki murva verseny lenne.

olvass tovább

Csomós Mixi sikeresen tért vissza az Európa-bajnokságra

  • augusztus 03, 2023

Közel három hónap szünet után pályafutása legjobb rally Európa-bajnoki eredményével tért vissza Csomós Mixi és Bán Viktor. A HM Academy versenyzői a Róma Rallyn az abszolút hetedik helyen értek célba, a gyorsaságukat pedig a Power Stage-en mutatták meg, ahol az igen előkelő második helyet szerezték meg.

olvass tovább

Tökéletes hétvége

  • július 20, 2023

A Mecsek Rallye helyett a HRC East Rally-t választotta a Solid Racing Team Historicos párosa, a Gyenes András – Horváth Levente duó

olvass tovább