Tim Gábor szezonja már Monzában megpecsételődött

  • április 26, 2023

Tim Gábor a 2022-es Clio Cup Europe szezon után - amikor két versenyen is indulhatott - újra közösségi adományozással szerepelt a bajnokságban. Az EB értékelésébe számító első fordulóra Monzában került sor, 51 induló adta le a nevezését. Bár biztatóak voltak az előjelek, Tim végül egy komoly baleset miatt nem tudott maradandó eredményt elérni, sőt a szezonjának a folytatása is komoly veszélybe került.

olvass tovább

Tim Gábor a Rabócsiringről Monzába indul

  • április 15, 2023

Tim Gábor vanyarci autóversenyző életében először indult Rallycross futamon. Az elmúlt hétvégén a máriapócsi Rabócsiringen mutatkozott be a Magyar és FIA CEZ bajnokság STC-1600-as kategóriájában. A kategória 12 indulójából a hetedik helyet szerezte meg élete első RX versenyén, egy jelentősen gyengébb autóval.

olvass tovább

Tim Gábor Rallycross-szal készül Monzára

  • április 04, 2023

Tim Gábor, hétszeres bajnok vanyarci autóversenyző 2023-ban arra készült, hogy teljes szezont teljesít a Clio Cup Europe bajnokságban, mely 9 fordulót jelent Európa legjobb versenypályáin. Az első versenyre április 21-23-án kerül sor a kultikus Monza pályán, ahol több, mint 50 pilóta érkezik a világ minden tájáról. Tim már erre a versenyre készült, mikor kiderült, hogy már április elején versenyezni fog, ráadásul egy másik szakágban.

olvass tovább

Losonczy Levente: Repedt a csont, de Barcelonára összeforr

  • szeptember 30, 2022

Az utolsó pillanatig próbálta menteni a helyzetet Losonczy Levente a TCR Europe monzai futamán, ám kerék, a kerékkel ütközött és a kormány olyan szerencsétlenül ütötte meg Levi kezét, hogy elrepedt a kézközépcsontja. Már itthon kezelik és azt ígéri, Barcelonára rendbe jön.

olvass tovább

Monzában minden eldől

  • november 19, 2021

Nagy küzdelem várható a két csapattárs, Sebastien Ogier és Elfyn Evans között a nyolcadik vagy éppen a hőn áhított első világbajnoki címért. A Toyota és a Hyundai összecsapása sem marad el.

olvass tovább