Az új Mercedes Benz Citan

  • november 25, 2021

Rendhagyó módon, a Sziget Art Produkció segítségével mutatta be a tegnapi napon a Mercedes-Benz a teljesen megújult kisáruszállítóját a Citant. Nagyon érdekes tendenciának lehetünk tanui. A haszongépjárművek minősége és technikája ugyanis egyre közelebb kerül a személyautók világához. A Mercedes pedig a tőle megszokott magas minőséget képes így ebben a szegmensben nyújtani, ahol a versenytársak tömegmárkák. Így az árszint lényegesen alacsonyabb.

olvass tovább

A jövőbe szállít – Mercedes-Benz eSprinter

Vannak autógyárak, akik követik a trendet és vannak olyanok, akik megalkotják. A Mercedes mindig is az utóbbiak közé tartozott. A jövőbe látás, a jövő technológiájának az elkészítése azért különösen nehéz, mert a fogyasztói szokásokat jóval előbb kell elképzelni, mint ahogy azok megszületnek. Az eSprinter egyike ezeknek. Egy olyan korszakra készült, amelyiknek még csak a küszöbén vagyunk.

olvass tovább

Bemutatkozik az új Mercedes-AMG SL

  • október 29, 2021

Az új Mercedes-AMG SL egy ikon új kiadása, amely klasszikus vászontetővel és sportos karakterrel tér vissza a gyökerekhez. Ugyanakkor a luxusban bővelkedő 2+2 üléses modell kiváló partner a hétköznapokban is és most először érhető el összkerékhajtással is

olvass tovább