Cseppenként adagolt szépség a Peugeot-nál

  • december 01, 2023

Amikor a Peugeot elkészítette és bemutatta Inception tanulmányautóját, nem csak formai és technológiai szempontból kérdőjelezte meg a bevált megoldásokat, hanem a gyártási eljárásokat is forradalmasította. Ennek során új beszállítók bevonásával, következő generációs berendezések alkalmazásával valósították meg a dizájnerek elképzeléseit – például a kárpitok terén.

olvass tovább

Egy ünnepelt is adhat ajándékot – 30 éve Magyarországon a Peugeot

  • november 10, 2023

A Peugeot termékei gyakorlatilag a cég megalapítása óta jelen vannak hazánkban, azonban a rendszerváltás utáni hivatalos gépjármű importőri képviselet „csak” 30 éve, 1993-ban kezdte meg működését Magyarországon. Az elmúlt harminc évben sokat fejlődött a márkakereskedői és a szervizhálózat egyaránt, miközben a termékpaletta is jóval szélesebb lett. Az alapelvek azonban változatlanok: a Peugeot Magyarországon is a kiváló minőség, az elragadó design és az élvezetes vezetés szinonimája kíván lenni!

olvass tovább

Peugeot: a modern, divatos hölgyek legjobb barátja

  • október 27, 2023

Tudvalevő, hogy a Peugeot acélipari, szerszámgyártó vállalatként kezdte tevékenységét. Innen egyenes út vezetett a járműgyártáshoz, az azonban kevésbé ismert, hogy a családi vállalkozás egy sor olyan területen is kamatoztatta szakértelmét, amelyek elsősorban a nők életminőségét javították.

olvass tovább

STÍLUSOS JÁRMŰVEK A PROFESSZIONÁLIS ÜGYFELEK SZOLGÁLATÁBAN - ÚJ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER

  • október 26, 2023

A PEUGEOT történelmet ír: egyszerre újítja meg az összes könnyű haszongépjárművét. A minden eddiginél hatékonyabb új E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER bevezetése a PEUGEOT modellválaszték teljes villamosítására irányuló stratégia része. STÍLUS: A szakmai ügyfelek tekintélyét növelő elegáns, markáns design ÉRZELEM: Technológia, online szolgáltatások és kényelem a mindennapi élet szolgálatában IGÉNYESSÉG: Minden felhasználási célra alkalmas, hatékony 100%-ban elektromos motorok

olvass tovább

Mese az igavonóról és a paripáról

  • október 17, 2023

Számos előnye van annak, ha egy autógyártó a robusztusság érdekében túlfejleszti egyes típusait. A legendásan elnyűhetetlen Peugeot 505 ügyfelek százezreinek az életét változtatta meg, az azonban kevésbé ismert tény, hogy egy ikonikus sportautó is ennek a francia mindenesnek köszönhette a születését.

olvass tovább

Egy Peugeot a jövőn túlról

  • szeptember 17, 2023

Az év első napjaiban leleplezett Peugeot Inception tanulmányautó egy izgalmas, új világot vetített előre. A jövő azonban határtalan, így egy független dizájner a francia koncepciójárműből ihletet merítve még tovább tekintett egy-két évtizeddel.

olvass tovább

Győrben minden új lesz, nem csak a Peugeot Kupában indulóknak!

  • szeptember 15, 2023

Új helyszínen folytatódik a HUMDA Országos Ralibajnokság, melynek szerves része a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. A Győr Rally pályái húsz évvel korábban szerepeltek a bajnoki vérkeringésben, ezért mindenki számára új kihívásokat hoznak ezek az aszfaltos gyorsaságik. Szoros a Peugeot Kupa élmezőnye, a verseny előtti nyilatkozatokból az derül ki, hogy izgalmas futam várható a Kupán belül is, mindenki bizonyítani és nyerni szeretne!

olvass tovább