A dudorok megszelídítése - a lengéscsillapítók útmutatója

  • április 10, 2024

Ütközött már kátyúba, és érezte, hogy a rázkódás végigsöpör az autóján? Itt jönnek a képbe a lengéscsillapítók. A felfüggesztési rendszerének ezek a meg nem énekelt hősei csendben küzdenek az ütésekkel és rezgésekkel, és biztosítják a sima, kényelmes utazást és a jármű optimális kezelhetőségét.

olvass tovább

Színt visznek a mindennapokba – bárki megvásárolhatja az autista művészek illusztrációival díszített különleges tárgyakat

  • április 02, 2024

Eddigi legnagyobb volumenű projektjébe vágott bele az Autistic Art Alapítvány annak érdekében, hogy egy nagylelkű partnernek köszönhetően minden eddiginél magasabb szintre emelje eddig is sikeresen működő aukciós kezdeményezését az autizmussal élő fiatalok és családjaik megsegítésére. Az általuk támogatott otthonokban élő művészek alkotásaival díszített mindennapi használati tárgyak az autizmus sokszínűségére és a társadalmi elfogadás fontosságára hívják fel a figyelmet – és nem mellesleg bárki megvásárolhatja őket az immár hagyományossá vált művészeti árverésükön.

olvass tovább

AZ INEOS FUSILIER

  • március 05, 2024

A vadonatúj INEOS Fusilier a Grenadier profi kialakításának nyomdokaiba lép, és annak DNSére építve modern irányt és jellegzetes identitást ad. A Fusilier formatervezése a hagyományos 4X4 azonnal felismerhető arányainak továbbfejlesztése, egy sor kifinomult tulajdonsággal, amelyek sikeresen maximalizálják aerodinamikai hatékonyságát.

olvass tovább

Keveset kaptak, sokat adtak a Peugeot különcei

  • március 05, 2024

A múlt század vége felé eljutott odáig a technológiák fejlődése, hogy a megfizethető autók is egyre több extrát kínálhattak: erősebbek, kényelmesebbek, sikkesebbek lettek. A Peugeot aztán gondolt egy merészet, és a trenddel dacolva nem hozzátett, hanem elvett egy-egy típusából, méghozzá sok mindent. A sors fintora, hogy ma ezekre emlékezünk vissza a legnagyobb örömmel.

olvass tovább

Villamosítás mindenkinek: új Opel Corsa Hybrid, 7.890.000 forinttól

  • március 05, 2024

• Villamosított, okos és kényelmes: az Opel Corsa, most először 48 V-os hibrid hajtáslánccal is elérhető • Hibrid előnyök: alacsony CO2 kibocsátás, kis sebességű tisztán elektromos üzem • Jól felszerelt: számos csúcstechnológia, és hibrid-specifikus kijelzők • Stílusos, sikeres kisautó: az Opel márkaarcával, a Vizorral, és új műszerfallal

olvass tovább

Repülőrajtot vett a tavalyi piacvezető Toyota 2024 első két hónapjában hazánkban

  • március 03, 2024

A tavaly globálisan és Magyarországon is minden idők legsikeresebb évét záró Toyotánál 2024-ben is kitart a lendület: a környezettudatos japán autómárka február végéig 3.198 új autót értékesített hazánkban, így 14,3%-is piaci részesedéssel őrzi első helyét a magyarországi új személyautó és kishaszongépjármű piacon. A világelső autógyártó prémium márkája, a Lexus pedig valósággal szárnyal: a február végéig Magyarországon gazdára találó 274 új modell 67%-os bővülést jelent az előző év azonos időszakához képest, így a teljes piacon a márka történelmi, 1,5%-os piaci részesedést szerzett (ami egyben ugyancsak rekordszintű, 7,4%-is prémium piaci részesedést jelent).

olvass tovább