A legfontosabb modell – Lexus RX 500h F Sport

Nagyon fontos megérteni, hogy mit jelent az RX a Lexus márka számára, hiszen itt nem csak arról van szó, hogy a modellsorozat egyik tagjából új változat került a piacra. Napjainkban az RX maga a Lexus, az a modell, amelyről 2023-ban a Lexusra asszociál a legtöbb ember és az a modell, amely természetesen a legtöbb pénzt csinálja a Toyota presztízsbrand-jén belül. Így az új Lexus RX bevezetése és sikere egyértelműen kulcskérdés.

olvass tovább

Csak a szokásos: a Lexus lett a legmegbízhatóbb autómárka az USA-ban

  • február 20, 2023

A legendás megbízhatóságáról ismert, az elmúlt három évtizedben rendszerint világszerte az ügyfélelégedettségi, megbízhatósági és minőségi statisztikák élén végző Lexus ezúttal sem okozott csalódást: a környezetbarát japán luxusautómárka a J.D. Power 2023-as amerikai megbízhatósági kutatásán sem talált legyőzőre.

olvass tovább

A Lexus a legmegbízhatóbb autómárka

  • február 13, 2023

A Lexus és a Toyota egyaránt tarolt a J. D. Power 2023. évi jármű-megbízhatósági felmérésén. Az előbbi a lista abszolút első helyén végzett, az utóbbi pedig minden más márkánál több kategóriagyőzelmet ért el.

olvass tovább

Különleges négykerékhajtással érkezik az akkumulátoros elektromos Lexus SUV

  • január 27, 2023

A hamarosan a márkakereskedésekbe is megérkező vadonatúj Lexus RZ a második akkumulátoros elektromos modell az Európában évek óta 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus kínálatában, egyben az első olyan modell, amelyet a környezettudatos japán luxusautógyártó dedikáltan akkumulátoros elektromos autók számára kifejlesztett padlólemezére épül.

olvass tovább

Mini akciófilmmel reklámozza a Lexus a vadonatúj RX turbófelöltöltéses hibrid kivitelét

  • január 15, 2023

Egy titkosügynök feladata, hogy megvédjen egy titokzatos aktatáskát üldözőitől. Miután a La Fortalesa gyönyörű környezetében átadták neki az aktatáskát, a főszereplő vadonatúj RX modelljével autós üldözésbe keveredik az ikonikus spanyol város, Girona szűk utcáin, amely a történelmi Puente de Besalúnál ér véget, ahol végül sikerül leráznia üldözőit, hogy jöhessen a következő kaland.

olvass tovább

Felkerült az ’Év Autója’ 2023 szűkített listájára a vadonatúj Toyota bZ4X

  • november 28, 2022

A két évvel ezelőtt, 2021-ben a Yaris városi kisautóval ’Év Autója’ díjat szerző Toyota képviselte idén magát az ’Év Autója’ díjra esélyes 27 modell közül a legtöbb, nem kevesebb mint 4 modellel (sőt, ami azt illeti, a japán autógyártó prémium márkája, a Lexus is ott volt a listán a vadonatúj akkumulátoros elektromos RZ nagyméretű SUV-val)

olvass tovább