Új kihívás előtt áll a vb-ezüstérmes Hideg Ádám

  • február 02, 2023

Az OK Junior kategóriában elért FIA világbajnoki második helyezése után idén új kihívás vár Hideg Ádámra. A HUMDA Academy 15 éves versenyzője maradt a világ egyik legnagyobb gokart gyártója, a Sodikart gyári csapatában, de kategóriát váltott, így OK-ban már a felnőttek között bizonyíthat.

olvass tovább

Hideg Ádám Verstappen, Leclerc és Rovanperä társaságában az FIA gálán

  • december 14, 2022

A 2022-es világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel együtt vehette át Hideg Ádám az FIA gokart világbajnokságon elért második helyért járó díjat. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hivatalos díjátadóját Bolognában nagyon pazar környezetben rendezték, ahol a HUMDA Academy 14 éves versenyzője többek között Max Verstappen, Charles Leclerc és Kalle Rovanperä társaságában szerepelhetett.

olvass tovább

Krózser Menyhért a WSK Open Cupon bizonyíthat

  • szeptember 28, 2022

Két héttel a sikerese FIA gokart világbajnokság után a WSK Open Cupon újra bizonyíthat Krózser Menyhért. A HUMDA Academy versenyzője idén tölti első szezonját az OK kategóriában, de ahogyan a vb-n is láthattuk, nagyon jó formában van

olvass tovább

Krózser Menyhért megérkezett a vb élmezőnyébe

  • szeptember 20, 2022

Pályafutása egyik legjobb formáját hozta Krózser Menyhért a sarnói FIA gokart világbajnokság OK mezőnyében. A HUMDA Academy versenyzője fejben nagyon jól felépítette a hétvégét, a szuperfutamban és a döntőben is megvillantotta tudását, ahol végül a 20. helyet szerezte meg.

olvass tovább

Hideg Ádám második lett az FIA gokart világbajnokságon

  • szeptember 19, 2022

A magyar gokartsport legnagyobb sikerét érte el Hideg Ádám a sarnói FIA gokart világbajnokság OKJ kategóriájában, ahol hatalmas küzdelemben szerezte meg a második helyet. A HUMDA Academy 14 éves versenyzője ezzel az első magyar lett, aki FIA gokart világbajnokságon dobogóra állhatott.

olvass tovább

Hideg Ádám Forma–4-es autót tesztelt

  • szeptember 01, 2022

Pályafutása során először vezethetett Forma–4-es autót Hideg Ádám. A HUMDA Academy 14 éves gokart versenyzőjét elért eredményei alapján hívta meg az Emotion Racing az olaszországi Cremonába. Itt egy alaposan felépített teszten vehetett részt, amely után a csapat is elismerően nyilatkozott róla.

olvass tovább