RC autómodellező bajnokok, kézilabdás lányok és a legfiatalabb digitális kamion Európa bajnok népszerűsítette az állatvédelmet Orosházán

  • július 24, 2023

Az Orosházi Női Kézilabda Club sportolói, a helyi RC autómodellező bajnokok, a hazai autósportban jól ismert, szintén orosházi Kárai Exclusive Racing Car Service, Ferenc Zsolt autótörténész, gépészmérnök, a Magyar Chrysler Múzeum alapítója, és a Szurkolók az állatokért mozgalom fogtak össze, hogy a helyi állatvédőket, a Viharsarki Állatőrség Alapítványt - és persze a helyben rendkívül sikeres RC autómodellezést és kézilabdát népszerűsítsék.

olvass tovább

A Kos jegyében született a RAM pick-up-ok magyar doktora

  • június 20, 2023

Chrysler, Dodge, Ram youtube csatornát, szakkönyvtárat, múzeumot, előadásokat, szerelési bemutatókat, valamint márka és típus találkozókat is tartanának Ferenc Zsolt gépészmérnök és barátai mindazoknak, akik hozzájuk hasonlóan rajongói a legrégebbi amerikai autógyártók típusainak.

olvass tovább

A francia kapcsolat – Renault Espace TCe 225 EDC Initiale Paris

Vannak viták azzal kapcsolatban, hogy ki volt az egyterű, azaz a buszlimuzin kategória teremtője, én azt a tábort erősítem, aki az Espace mellett teszi le a voksát. A Chryslerrel szinte azonos időben jelentek meg és az vita nélkül igaz, hogy az európai kontinensen elsőként mutatták be ezt a formavilágot. Óriási volt a sikere hosszú éveken keresztül, de mára az SUV/Crossover a divatos.

olvass tovább