Mercedes EQB sajtóbemutató

  • február 17, 2022

Ahogyan az várható volt a 2022-es évben a sajtóbemutatók többsége valamelyik új elektromos gépjárműről szól. Az EQB is egy ilyen Mercedes, de azért egy kicsit mégis más. A Mercedes EQB ugyanis az első elektromos autó, amely teljes mértékben Magyarországon készül.

olvass tovább

Magyar gyártású autóbuszokat adtak át Hajdúszoboszlón

  • február 15, 2022

Debrecenben gyártott Mercedes-Benz Reform 501 LE típusú autóbuszokat adtak át kedden Hajdúszoboszlón. Ez az első négy autóbusz a 44-ből, amelyet a nyár elejéig helyeznek üzembe Hajdú-Biharban - mondta Pafféri Zoltán, a Volánbusz Zrt. vezérigazgatója a helyi buszpályaudvaron tartott sajtótájékoztatón

olvass tovább

Luxusbusz a „brigádnak” – Mercedes V300d

Egyértelmű, hogy megjelenése alapján a kisbusz kategória csúcsát jelenti a Mercedes V-osztálya. A márkához méltó finom eleganciát sikerült belecsempészni a külső formatervbe. Így lesz a V-osztály méltó részese a teljes Mercedes famíliának. Ennek ellenére, hogy az a réteg, akinek ezt a modellt szánják, vajon ezt választja-e, az már egy másik kérdés, mert ugyan a belső formatervvel sincs egyáltalán probléma, de a funkció sok esetben háttérbe szorul.

olvass tovább

Csillagos 5-ös - Mercedes-Benz C300 AMG Line

A Mercedes az új C osztállyal újra értelmezte a középkategóriát. Ezzel Mi vásárlók egyértelműen jól jártunk, a versenytársak pedig pont ennyivel jártak rosszabbul. Ebben a szegmensben vitathatatlan módon a legjobb autót kínálja. Talán az egyetlen probléma, hogy meg is kéri az árát. Nem csoda, hiszen a műszaki tartalom mellé kivételesen szép formavilág és a legmodernebb technológiai eszközök járnak.

olvass tovább