Világbajnoki pontokat szereztek a horvát ralin

  • április 26, 2023

Herczig Norbert és Ferencz Ramón a WRC2 kategória nyolcadik helyén ért célba a Horvát Rallyn. A ŠKODA Rally Team Hungaria párosának első világbajnoki futamán a WRC2 Challenger értékelésben pedig negyedik lett, így mindkét bajnokságban fontos pontokat gyűjtött.

olvass tovább

Kemény küzdelem után lecsúszott a svéd dobogóról, de így is vezeti a rali világbajnokságot a Toyota

  • február 15, 2023

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team az FIA Rally Világbajnokság idei szezonjának második fordulója, a múlt hétvégi Svéd Rally után továbbra is vezeti a gyártók rangsorát, noha a havas és jeges szakaszokon vívott kemény küzdelemben egy hajszállal lemaradtak a dobogóról: a versenysorozatba történt 2017-es visszatérése óta 3 konstruktőri és 4 egyéni világbajnoki címet szerző Toyota pilótái végül a negyedik és ötödik helyeket szerezték meg a havas küzdelemben.

olvass tovább

Monte Carlo-i kettős győzelemmel indította a 2023-as WRC szezont a Toyota

  • január 23, 2023

Alig vagyunk túl a Toyota Dakaros címvédésén, el is indult a 2023-as WRC szezon, amelynek eredménye után kijelenthető, a japán autógyártó motorsport tevékenységét összefogó versenyistálló, a TOYOTA GAZOO Racing nem is álmodhatott volna jobb évkezdésről. Ogier ugyanis a kilencedik alkalommal nyerte meg a Monte-Carlo Rallyt – míg a TOYOTA GAZOO Racing kettős győzelmet aratott.

olvass tovább