Kicsit másképpen fésülve máris más vagy – Nissan Townstar Combi 1.3 DIG-T

Ismeretlen ismerősként fogadtuk a Nissan családi autóját, a Townstart. A mintha láttam volna már hasonlót érzés sokak számára ugorhat be, akik a Townstarral találkoznak. Nem csoda, hiszen alapvetően 3 testvérmodellről beszélhetünk a típus esetében. A Renault Kangoo és a Mercedes Citan rendkívül közeli rokonságban áll vele, de szerencsére sikerült a Nissan gént jó helyre fecskendezni, illetve a megfelelő üzletpolitika révén van is keresni valója a Townstarnak a hazai kínálatban.

olvass tovább

Mindent tud és csillag is van rajta – Mercedes-Benz Citan Pro 112 CDI

Úgy vélem, hogy a kisáruszállító, vagy egyáltalán a haszongépjármű kategóriában kevéssé csillognak a presztízs márkák logói, mint a személyautók esetében, de azért legyünk őszinték, egy Mercedes csillagot tolni a hűtőrácson mégiscsak nagyobb élmény. Ez persze csak az érzelmi része a dolgoknak, amely ugyan kevésbé számít egy racionális beszerzés esetében, de a Mercedes Citan nem marad alul másban sem.

olvass tovább

Az új Mercedes Benz Citan

  • november 25, 2021

Rendhagyó módon, a Sziget Art Produkció segítségével mutatta be a tegnapi napon a Mercedes-Benz a teljesen megújult kisáruszállítóját a Citant. Nagyon érdekes tendenciának lehetünk tanui. A haszongépjárművek minősége és technikája ugyanis egyre közelebb kerül a személyautók világához. A Mercedes pedig a tőle megszokott magas minőséget képes így ebben a szegmensben nyújtani, ahol a versenytársak tömegmárkák. Így az árszint lényegesen alacsonyabb.

olvass tovább