Olyan, mint a Citroën általában. Nonkonformista! – Citroën C5 X Feel Plus 1.2l

A legnehezebb kérdés talán az, hogy mi is a C5 X valójában? Crossover, kombi, ferdehátú esetleg sportkombi? Mindegyik és valójában egyik sem. Egy autó, amely svájci bicskaként egyszerre kíván választ adni minden kérdésre. A családi autózás igényeire, a céges autókkal kapcsolatos elvárásokra, a divatra és végül, de messze nem utolsó sorban arra, hogy eladásokat mutasson fel a Stellantis csoporton belül a francia márka.

olvass tovább

Két lépést előre és egyet sem hátra – Mercedes-Benz GLC Offroader 220d 4MATIC

A GLC az eladási darabszámok alapján a márka legfontosabb modellje. Most, hogy az elektrifikáció miatt az SUV-ok között is egyre inkább találkozunk tisztán elektromos modellekkel, azt hihetnénk, hogy kevesebb fókuszt kap a C osztály alapjaira épített terepjáró. Hát ez egyáltalán nem igaz, sőt, pont ellenkezőleg. A Mercedes új, magasabb mércét állított a kategóriában ezzel a modellel.

olvass tovább

Mini akciófilmmel reklámozza a Lexus a vadonatúj RX turbófelöltöltéses hibrid kivitelét

  • január 15, 2023

Egy titkosügynök feladata, hogy megvédjen egy titokzatos aktatáskát üldözőitől. Miután a La Fortalesa gyönyörű környezetében átadták neki az aktatáskát, a főszereplő vadonatúj RX modelljével autós üldözésbe keveredik az ikonikus spanyol város, Girona szűk utcáin, amely a történelmi Puente de Besalúnál ér véget, ahol végül sikerül leráznia üldözőit, hogy jöhessen a következő kaland.

olvass tovább

Látni és látszani – biztonságban a téli utakon

  • december 14, 2022

A tél a legtöbb esetben nem a vezetési élmények maximalizálásáról szól, inkább a kihívásokról. De a jármű megfelelő téli felkészítése segít, hogy ezen kihívásoknak is meg tudjunk felelni. A legtöbben ilyenkor arra fókuszálnak, hogy a megfelelő gumiabroncs legyen az autón, de emellett számos más dolgot is tehetünk az autó téli felkészítése során. Így fontos például a fagyálló folyadék szintjének ellenőrzése és a nyári ablakmosó folyadék cseréje. A téli ablakmosó folyadék feltöltése mellett nem árt ellenőrizni az ablaktörlő lapátokat sem. Ha ugyanis ezek már nem látják el feladatukat, nem látunk ki jól a szélvédőn, ezáltal pedig nő a balesetek kialakulásának kockázata.

olvass tovább

Mixiék megtörnék a zempléni átkot

  • november 08, 2022

Újra a magyar bajnokságban áll rajthoz Csomós Mixi és Nagy Attila Skoda Fabia R5-tel. A HUMDA Academy párosa a Zemplén Rallyn szeretné megköszönni szurkolóiknak és támogatóiknak az idei évet. És persze lesz egy fontos feladatuk is: meg kell törniük az átkot.

olvass tovább