Újabb márkák Magyarországon,a Duna Autó Cégcsoport portfóliójába. Érkezik a SERES és a DFSK

  • május 16, 2024

A 35. évfordulóját ünneplő Duna Autó Cégcsoport mai sajtótájékoztatóján ünnepélyes keretek között írta alá a kínai SOKON Csoport képviselőivel a SERES és DFSK márkák országos disztribúciójának beindítására vonatkozó megállapodást. Ez az új partnerség két újabb meghatározó márkával gazdagítja a Duna Autó cégcsoport portfólióját.

olvass tovább

Zabolátlan - Ford Bronco Badlands

Nagyon ritka alkalmak egyike, amikor igazán különleges autó jár nálunk. A Ford Bronco egyértelműen ide tartozik. A modell 6. szériája nagyjából 25 év hibernációból támadt fel újra. Dinoszauruszként egy másik világban született újjá, ahol teljesen más szabályok vannak már életben, mint 1996-ban, amikor az Egyesült Államokban a Bronco ezt megelőző szériája kifutott.

olvass tovább

A LOUVRE MÚZEUM FŐTÁMOGATÓKÉNT ISMERI EL A DS AUTOMOBILES-T

  • december 17, 2023

• A DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum támogatója, és a "Főtámogatók" exkluzív csoportjába került. • A "DS Automobiles" név mostantól kőbe vésve áll a tekintélyes Louvre piramisa alatt. • A DS Automobiles a kezdetektől együttműködik a Louvre Múzeummal, és elkötelezett a kultúra népszerűsítése mellett.

olvass tovább

A Harley-Davidson Budapest bemutatja: Budapest Open Road Days 2024

  • december 07, 2023

„mert egy az út, egy a szenvedély…” A legendás alsóörsi Open Road Fest örököseként 2024. június 27-29. között a főváros egyik ikonikus helyszínére érkezik az Open Road Days fesztivál - a Harley-Davidson Budapest szervezésében. A jó hír a leggyorsabbaknak, hogy a motorosok Mikulása meg is hozta a Super Early Bird bérleteket, amelyeket december 6. és 24. között vásárolhatnak meg korlátozott számban a www.openroad.hu oldalon.

olvass tovább

„Best Global Brands 2023”: A Mercedes-Benz a hetedik helyre emelkedik a világ legértékesebb márkái között

  • november 26, 2023

Az amerikai Interbrand márkatanácsadó cég aktuális rangsorában a Mercedes-Benz immár sorozatban nyolcadik alkalommal kerül be a világ tíz legértékesebb márkája közé. • A csillagos márka a hetedik helyre lépett elő, és továbbra is a világ legértékesebb luxusautómárkájaként tartják számon. • A márka értéke további kilenc százalékkal, 61,414 milliárd amerikai dollárra nőtt a 2022-es évhez képest.

olvass tovább

A divat fővárosából – DS 7 E-Tense 300 4x4

Úgy gondolom eljutott mára az autógyártás oda, hogy olyasmi, hogy rossz autó, nem létezik. Stílusok vannak, hovatartozás és önkifejezés. Lehet ragaszkodni a német autógyártók által kínált termékekhez, de azt nem hiszem, hogy a ragaszkodás minden esetben jó döntés. Az, ami megbízható volt 20-30 évvel ezelőtt, az egyáltalán nem biztos, hogy az is maradt. A stílus viszont valami olyan különös dolog, amely nem minden ország, népcsoport sajátja. A francia stílus pedig örökké francia marad. Utóbbinak az esszenciája a DS7.

olvass tovább

ÚJ RUHÁT ÖLT MAGÁRA A DS E-TENSE FE23

  • október 17, 2023

• A DS Automobiles és a PENSKE AUTOSPORT bemutatja, milyen új festéssel versenyez majd a DS E-TENSE FE23 a Formula-E világbajnokság 10. évadában. • A DS Performance által kifejlesztett két együléses versenyautó volánjánál a 2018-ban és 2019-ben is győztes Jean-Eric Vergne-t és a 2022-es Formula-E világbajnok Stoffel Vandoorne-t üdvözölhetjük. • A két DS PENSKE pilóta október 24. és 27. között kezdi a hivatalos szezon előtti tesztfutamokat a spanyolországi Valenciában.

olvass tovább