Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa bajnok szimulátor pilóta

  • november 02, 2023

11-edik szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor és gokart versenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen, Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion EB győzelem, de éppen a napokban léphetett a virtuális dobogó középső fokára, vagyis lett második helyezett a német szervezésű Fadx Suzuki Swift Cup versenysorozatban, amelynek mezőnyében több aktív felnőtt autóversenyző is indult. A fiatal pilóta nemcsak megszállottja az autósportnak, de lelkes és aktív állatvédő is.

olvass tovább

Ha már gyors, legyen sport is – Suzuki Swift Sport

Kicsi, vagány és nagyon sárga. A 2020 végén modellfrissítésen átesett Swift Sport továbbra is egy feltűnő jelenség. Talán a legismertebb magyar márka már jó ideje nem Esztergomban készül, de valahogy mégis magunkénak érezzük. A Sport változat pedig ennél az érzésnél még többet ad, egy igazi versenyautós hangulatot és meglepően dinamikus képességet.

olvass tovább

A városi vagány – Suzuki Swift 1.2 GLX CVT

Vannak dolgok, amik nem változnak. A rendszerváltást követően a legnépszerűbb autó volt a piacon, az úgynevezett „a mi autónk” és most, hogy már a Vitara és az S-Cross a miénk, mégsem veszített abból a vonzerőből, amit sokan szerettek benne. Sőt erre az alapra tett rá jó pár lapáttal a Suzuki.

olvass tovább