Hetedik helyről estek ki a túlélőversenyen

  • március 16, 2022

Extrém nehéz körülmények között remekül helytállt Herczig Norbert és Igor Bacigál a Fafe Rallyn, az utolsó gyorsasági előtt azonban egy navigációs hiba miatt nem ért célba a ŠKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa.

olvass tovább

Nem akart minket a sziget

  • szeptember 20, 2021

Nagy reményekkel, komoly felkészülés után kezdte az Azores Rallyt a Herczig Norbert – Ferencz Ramón páros, de a versenyük már az első gyorsaságin véget ért.

olvass tovább

Újra murván az Azori-szigeteken

  • szeptember 17, 2021

Két szenzációsan sikerült aszfaltos verseny után ismét murvás pályákon folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Az 55. Azores Rallyra két teszttel is készült a SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa.

olvass tovább

Minden szempontból ideális hétvége volt

  • augusztus 10, 2021

Megnyerte az 1. ZEG Rally Show abszolút értékelését Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A Zalaegerszegen rendezett eseményen gyorsan és látványosan is autózott a páros, a szurkolókkal is sikerült megosztani az ERC sikereket, sőt az augusztus végi Barum Rallyra is összegyűlt néhány hasznos tapasztalat.

olvass tovább

ERC rajt!

  • június 17, 2021

Herczig Norbert és Ferencz Ramón erre készült az elmúlt nyolc hónapban: a hétvégén a Lengyel Rallyval megkezdik a 2021-es ERC szezont. A nyolcfutamos Európa-bajnokság első versenyének helyszínén harmadik alkalommal versenyez a SKODA Rally Team Hungária párosa

olvass tovább