Győrben minden új lesz, nem csak a Peugeot Kupában indulóknak!

  • szeptember 15, 2023

Új helyszínen folytatódik a HUMDA Országos Ralibajnokság, melynek szerves része a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. A Győr Rally pályái húsz évvel korábban szerepeltek a bajnoki vérkeringésben, ezért mindenki számára új kihívásokat hoznak ezek az aszfaltos gyorsaságik. Szoros a Peugeot Kupa élmezőnye, a verseny előtti nyilatkozatokból az derül ki, hogy izgalmas futam várható a Kupán belül is, mindenki bizonyítani és nyerni szeretne!

olvass tovább

Korda Racing: Vincze Feriék újra a csúcson

  • szeptember 12, 2023

A hétvégén megszerezte idei második – és négy esztendeje nagyon várt – bajnoki címét a Korda Racing, miután Győrben második lett a Vincze Ferenc, Percze Nándor kettős, így egy futammal a vége előtt megnyerték a 2023-as HUMDA Magyar Rallye Bajnokságot. Az immár kétszeres magyar bajnok Vincze Ferenc október elején rajthoz áll a Rally Hungaryn, ahol megmérettetik magukat az Európa-bajnoki mezőnyben.

olvass tovább

Irány Belgium – folytatódik a kamion EB

  • szeptember 07, 2023

A belgiumi Zolderben folytatódik a hétvégén a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert 78 pontos előnnyel várhatja a versenyhétvégét, miután a nyári szünet utáni első verseny Csehországban jól sikerült számára, így tovább nőtt a távolság az üldöző Jochen Hahnnal szemben, míg a harmadik helyen álló Sascha Lenz már 92 ponttal van lemaradva a címvédő mögött.

olvass tovább

A kedvenc verseny

  • augusztus 04, 2023

A 29.Veszprém Rallye-val folytatódik a Humda Országos Rally Bajnokság, melyen természetesen az R-Sport Management Kft párosa, Osváth Péter és Adorján Szabolcs is rajthoz áll, sőt! Ha csak egyetlen futamot választhatna a naptárból a balatonfüredi pilóta, az biztosan a Veszprém környéki murva verseny lenne.

olvass tovább

Bertalan Márton harmadszorra is dobogón a Peugeot Kupában

  • június 28, 2023

Igen szoros versenyben szerezte meg a Peugeot Kupa harmadik helyét Bertalan Márton és Paizs Róbert a HUMDA Országos Rally Bajnokság harmadik futamán, a Mecsek Rallyn. Ezzel mind a három idei futamukon dobogós helyen végeztek, a bajnokságban pedig egyetlen pont hátránnyal állnak a második helyen.

olvass tovább

Bátornak kell lenni a Mecsekben

  • június 23, 2023

A versenynaptár legtradicionálisabb versenyével, az 56. Mecsek Rallye-val folytatódik a HUMDA Országos Rally Bajnokság, ami Osváth Péter naptárában is mindig piros betűkkel szerepel.

olvass tovább

Tóth-Gili Tamás: Vízilabda bajnoki cím után jöhet a Mecsek Rally

  • június 18, 2023

Sűrű napjai voltak Tóth-Gili Tamásnak, aki június 10-én a PTE-PEAC Mighty Bulls színeiben a vízilabda OB II. döntőjében szerzett négy gólt és segítette hozzá csapatát a bajnoki címhez. Másnap a Bakonya Rallyn felkészülési versenyen vett részt, jövő héten, június 23–24-e között pedig Molnár Mózes navigálásával következhet a HUMDA Országos Rally Bajnokság harmadik futama, a Mecsek Rally, ahol a Peugeot Kupában szeretnének bizonyítani.

olvass tovább

Kell még egy kis sebesség

  • június 02, 2023

Az abszolút hatodik helyen zárta a HUMDA Országos Rally Bajnokság második futamát, a Salgó Rally-t az Osváth Péter - Adorján Szabolcs kettős. A Skodás páros a helyezésével igen, a teljesítményével viszont nem volt maradéktalanul elégedett a nógrádi futam után.

olvass tovább