Mindenütt jó, de legjobb otthon!

  • szeptember 16, 2022

A Mediterrán Rally-n láthatjuk ismét Osváth Pétert és Papp Tamást a Skoda Fabia Rally2 EVO-val. A mecseki lankák, a pécsi navigátor és egy tradicionális gyors miatt nem is volt kérdés, hogy a csapat ott lesz a rajtnál.

olvass tovább

Marad a murva szett

  • augusztus 06, 2022

Akár csak a tavaly, úgy idén is rajthoz áll a ZEG Rally Show-n Osváth Péter, ráadásul 2021-hez hasonlóan ismét murva belátások és abroncsok lesznek a Skoda Fabia Rally2 EVO-n

olvass tovább

A mecseki klasszikus

  • június 24, 2022

A hazai bajnokság legtradicionálisabb futamán, az 55. Mecsek Rallye-n Osváth Péter és Papp Tamás is rajthoz áll a Skoda Fabia Rally2 evo-val

olvass tovább

Norbi a Team MRF Tyres csapatban versenyez 2022-ben!

  • március 01, 2022

A 2022-es ERC szezonban az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul az Európa-bajnokságon Herczig Norbert és új navigátora Igor Bacigál. A páros továbbra is SKODA Fabia Rally2 evo-val megy, ami a csapat piros-fehér színeibe öltözik, jelezve, hogy gyári versenyzőkként állnak rajthoz az ERC-ben.

olvass tovább

Az első ötben szeretnénk zárni az évet!

  • október 23, 2021

Az éves értékelés abszolút ötödik helyéért száll harcba a szezonzáró Rally Hungary-n Osváth Péter és Papp Tamás. A Skoda Fabia Rally2 EVO-val versenyző duó tavaly már a Rabócsiringen tetemes hátrányba került, így Osi megígérte, hogy idén biztosan nem adnak öt perc előnyt a riválisoknak.

olvass tovább

Önerőből az ötben!

  • július 28, 2021

A kedvenc versenyén, az idei legjobb teljesítményét nyújtotta Osváth Péter és Papp Tamás. A Skoda Fabia Rally2 EVO-val versenyző duó az abszolút negyedik helyen végzett a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-n.

olvass tovább