Csomós Mixi magabiztosan kezdi az Eb-szezont

  • március 06, 2023

Egy év tapasztalattal a hátuk mögött és ezúttal már bajnoki pontokért harcolva kezdi Csomós Mixi és Nagy Attila az idei rally Európa-bajnokságot a portugáliai Fafe Rallyn. A HUMDA Academy párosa nagyon erős mezőnyben fog megmérkőzni, de magabiztosan várják a szezonnyitót.

olvass tovább

Csomós Mixi: Maradhat a Citroën

  • január 01, 2023

A vártnál is jobban sikerült Csomós Mixi és Nagy Attila első versenye a Citroën C3 Rally2-t a Szilveszter Rallyn. A HUMDA Academy versenyzőpárosa az autóval és a Tagai Racing Technology csapatával is gyorsan összeszokott, volt egy kisebb kalandjuk a szalagkorláttal, Mixi pedig azt is letesztelhette, hogy átfér-e a C3 negyedikben egy lassítón.

olvass tovább

Csomós Mixi Citroënnel indul a Szilveszter Rallyn

  • december 23, 2022

Új autóval, de régi ismerős csapattal vág neki Csomós Miklós és Nagy Attila a hagyományosan szezonzáró Szilveszter Rallynak. A HUMDA Academy versenyzőpárosa az idei magyar rallybajnok autót, a TRT által felkészített Citroën C3 R5-öt próbálhatja ki, amivel természetesen ezúttal is a győzelem a céljuk. Mixi azonban a leggyorsabb körét egy szurkolónak tartogatja.

olvass tovább

Mixiék megtörnék a zempléni átkot

  • november 08, 2022

Újra a magyar bajnokságban áll rajthoz Csomós Mixi és Nagy Attila Skoda Fabia R5-tel. A HUMDA Academy párosa a Zemplén Rallyn szeretné megköszönni szurkolóiknak és támogatóiknak az idei évet. És persze lesz egy fontos feladatuk is: meg kell törniük az átkot.

olvass tovább

Nagy Attila: Amikor elszálltunk a Barum Rallyn

  • augusztus 17, 2022

A Barum Rally az egyetlen verseny a rally Európa-bajnokság naptárában, amelyen Csomós Mixi és Nagy Attila már rendelkezik tapasztalattal. Nem is kevéssel, hiszen 2018-ban és 2019-ben is indultak már rajta egy Peugeot 208 R2-vel. Igaz, az első versenyük minden szempontból jó kalandosra sikeredett.

olvass tovább

Csomós Mixi elnézést kér a szurkolóktól

  • augusztus 09, 2022

A ZEG Rally Show-n szerette volna megmutatni Csomós Mixi a magyar közönségnek is az idei rally Európa-bajnokságon szereplő Skoda Fabia R5-ösét, azonban ez egy kicsúszás miatt rövidebbre sikerült, mint ahogyan tervezte.

olvass tovább