Bővül az MG hazai modellkínálata: 3 új modell kerül kereskedelmi forgalomba

  • október 04, 2023

Egy éve kezdődött meg a brit hagyományokon nyugvó, MG márka újjászületett modelljeinek értékesítése hazánkban. Az eddig 4 modellből álló kínálat most 3 új típussal bővül. Két tisztán elektromos meghajtású modellel bővül a paletta: az MG5-tel, az első elektromos kombival és a már régóta várt, B-SUV szegmensbe tartozó MG ZS EV-vel. A harmadik bemutatásra kerülő modell pedig az MG HS modellfrissítésen átesett változata. Mindhárom modell nagy népszerűségnek örvend a nyugat-európai piacokon ezért méltán várható, hogy hazánkban is a vásárlók kedvencévé válnak.

olvass tovább

A kínai újév – MG ZS 1.5 Comfort+

Hamarosan be fog köszönteni a kínai újév, január 22-e. A nyúl évébe lépünk át ezen a napon. Mivel közel 2 milliárd ember számára ez az egyik legfontosabb fordulópont az évben, nem mehetünk el mellette csukott szemmel. Hogy miként kapcsolódik ez a nap az MG ZS-hez?

olvass tovább

Új modell az MG kínálatában: az MG HS, megérkezett a magyar piacra

  • január 13, 2023

A 2022-ben bevezetett ikonikus márka az immáron kínai MG, kedvező fogadtatásra talált a magyar piacon. A múlt évben - a szeptember 17-ei indulást követően - közel 300 MG márkajelzésű jármű talált gazdára hazánkban. A siker titka az autók kedvező ár-érték arányában, a tetszetős külsőben, az átlagon felüli garanciális időben és nem utolsó sorban a kiterjedt kereskedői hálózatában keresendő. Az első rendelkezésre álló modellek javarészt a B-SUV kategóriába tartozó MG ZS-ek voltak, így a modellpaletta bővülésével és a folyamatos ellátással megalapozott az a célkitűzés, hogy 2023-ban jelentős piaci részarányt érjen el.

olvass tovább

Hello Európa - MG EHS Luxury Plug-in Hybrid

Nemrégiben járt nálunk az MG ZS, amely a belépő modellje az újra feléledt MG márkának. A meggyőző vezetési tapasztalatok után, amelyet a kistestvér okozott, az importőr előhúzta az igazi ütőkártyát, az EHS-t. Sőt azóta a hivatalos hazai bemutatón is túl vagyunk. Ezek után, ha ezentúl azt mondja valaki, hogy a Kínaiaktól nem kell félnie a tradicionális európai márkáknak, akkor hangosan ki fogom röhögni és megmutatom az EHS-t.

olvass tovább

Sakk keletről – MG ZS T-GDI Exclusive 1.0

Érdekes sakkjátszma van kibontakozóban. Az európai és koreai márkák mellett Kína is úgy döntött, hogy részt kér az európai piacból. Legyinthetnénk ugyan, hogy a Mi kényes ízlésünknek és a minőségi elvárásainknak nem tudnak úgy sem megfelelni. De ez hatalmas tévedés lenne. Azt mondom, hogy ahogyan a mobiltelefonok piacán is releváns részesedést szereztek pár év leforgása alatt, úgy várható hasonló az autópiacon, most, hogy kipróbáltuk MG ZS-t.

olvass tovább