Kiss Norbi is részt vesz az egri Borszalonon

  • december 29, 2023

Immáron ötszörös Európa-bajnokként vesz részt a megújult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyző, aki nem is tagadja: kedvesével, Mártival együtt nagy rajongói az egri borvidék nedűinek, ráadásul Norbi több egri borásszal is baráti viszonyt ápol.

olvass tovább

11 éves Európa bajnok szimulátor pilóta koreai jegenyefenyőjével bővült a Kápolnai Macskaárvaház bajnokok erdője.

  • november 22, 2023

Michelisz Norbi Túraautó Világbajnok, Kiss Norbi kamion Európa bajnok, Nagy Norbi hegyi Európa bajnok, Sebestyén Peti gyorsasági, és Gál Lili motocross versenyző után, Magyarország egyik legfiatalabb pilótája, Gilyén Krisztián szimulátor versenyző is úgy döntött, hogy egy fa elültetésével bővíti Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaázában az évek óta terebélyesedő közösségi erdőt.

olvass tovább

Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa bajnok szimulátor pilóta

  • november 02, 2023

11-edik szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor és gokart versenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen, Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion EB győzelem, de éppen a napokban léphetett a virtuális dobogó középső fokára, vagyis lett második helyezett a német szervezésű Fadx Suzuki Swift Cup versenysorozatban, amelynek mezőnyében több aktív felnőtt autóversenyző is indult. A fiatal pilóta nemcsak megszállottja az autósportnak, de lelkes és aktív állatvédő is.

olvass tovább

Az állatvédelemnek ajánlja 99. Le Mans-i győzelmi serlegét Kiss Norbi ötszörös Európa bajnok

  • október 24, 2023

"Az állatok védelmének szeretném ajánlani, és árverésre felajánlani idei, 99. Le Mans-i futamgyőzelmem serlegét, mert tudom és tapasztalom, hogy kétségbeejtő mértéket öltött a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége, amely számos állatvédő szervezetet hoz nehéz helyzetbe" - fogalmazott Kiss Nobri ötszörös Európa bajnok autóversenyző, a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, aki idén sporttörténelmet írt: a Révész Racing színeiben ötödször nyerte meg a Kamion Európabajnokságot, amely az egyik legkeményebb és legdurvább küzdelmekkel tarkított versenysorozat a világon.

olvass tovább

Méhek és Kiss Norbi az Állatok Világnapján

  • október 09, 2023

A méhészet, a beporzás, a mézelő növények ültetésére és fontossága, a foci, az autósport és az állatvédelem örömteli egymásra találásának pillanata volt a témája idén Kápolnán, az Állatok Világnapja alkalmából rendezett ünnepségnek.

olvass tovább

Akrobatikus reklámfilm készül a Can-Am Maverickről Kiss Norbival és RC-modell bajnokokkal

  • szeptember 06, 2023

Kreatív képi megoldásokkal, operatőri bravúrokkal, látványos lassításokkal és a legfiatalabb generációhoz is szóló üzenettel készít formabontó reklámfilmet a világ legerősebb, Magyarországra jövő tavasszal megérkező homokfutójának, a 2024-es Can-Am Maverick R nek (brp.com), a márka hazai importőr cége, a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu).

olvass tovább

Kiss Norbi egy Sea-Doo Explorer Pro-val akarja felfedezni a Dunát Ulmtól Pestig

  • augusztus 16, 2023

"Miután mentem néhány kört a Jet Power Hungary Dunaharaszti jet-ski taván az idei, új Sea-Doo Explorer Pro túrajetskivel, rögtön tudtam mi lesz az új hobbim és mit csinálok jövő nyáron: kedvesemmel Mártival végigmegyünk Ulm-tól Budapestig a Dunán, egy Sea-Doo Explorerrel. Ugyanúgy, mint egy túramotorral, csak sokkal biztonságosabb, természetközelibb módon, a legszebb Duna menti városok kikötőiben, Donauwörtben, Ingolstadban, Regensburgban, Passauban, Linzben, Melkben megpihenve."

olvass tovább