Kiss Norbi is részt vesz az egri Borszalonon

  • december 29, 2023

Immáron ötszörös Európa-bajnokként vesz részt a megújult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyző, aki nem is tagadja: kedvesével, Mártival együtt nagy rajongói az egri borvidék nedűinek, ráadásul Norbi több egri borásszal is baráti viszonyt ápol.

olvass tovább

Irány Belgium – folytatódik a kamion EB

  • szeptember 07, 2023

A belgiumi Zolderben folytatódik a hétvégén a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert 78 pontos előnnyel várhatja a versenyhétvégét, miután a nyári szünet utáni első verseny Csehországban jól sikerült számára, így tovább nőtt a távolság az üldöző Jochen Hahnnal szemben, míg a harmadik helyen álló Sascha Lenz már 92 ponttal van lemaradva a címvédő mögött.

olvass tovább

Közönségtalálkozó Kiss Norberttel az AMTS-en

  • február 21, 2023

Kiss Norbert világ és sokszoros Európa bajnok autóversenyzővel,a Révész Racing világhírű magyar pilótájával is találkozhatnak az AMTS Automobil és Tuning Show pénteki nyitónapján, március 17-én a látogatók. Délután 1 és 3 között Norbival a Can-Am és Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary standján találkozhatnak, beszélgethetnek és kérhetnek autogramot szurkolói, és az autósport iránt érdeklődők.

olvass tovább