Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa bajnok szimulátor pilóta

  • november 02, 2023

11-edik szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor és gokart versenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen, Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion EB győzelem, de éppen a napokban léphetett a virtuális dobogó középső fokára, vagyis lett második helyezett a német szervezésű Fadx Suzuki Swift Cup versenysorozatban, amelynek mezőnyében több aktív felnőtt autóversenyző is indult. A fiatal pilóta nemcsak megszállottja az autósportnak, de lelkes és aktív állatvédő is.

olvass tovább

Irány Belgium – folytatódik a kamion EB

  • szeptember 07, 2023

A belgiumi Zolderben folytatódik a hétvégén a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert 78 pontos előnnyel várhatja a versenyhétvégét, miután a nyári szünet utáni első verseny Csehországban jól sikerült számára, így tovább nőtt a távolság az üldöző Jochen Hahnnal szemben, míg a harmadik helyen álló Sascha Lenz már 92 ponttal van lemaradva a címvédő mögött.

olvass tovább