11 éves Európa bajnok szimulátor pilóta koreai jegenyefenyőjével bővült a Kápolnai Macskaárvaház bajnokok erdője.

  • november 22, 2023

Michelisz Norbi Túraautó Világbajnok, Kiss Norbi kamion Európa bajnok, Nagy Norbi hegyi Európa bajnok, Sebestyén Peti gyorsasági, és Gál Lili motocross versenyző után, Magyarország egyik legfiatalabb pilótája, Gilyén Krisztián szimulátor versenyző is úgy döntött, hogy egy fa elültetésével bővíti Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaázában az évek óta terebélyesedő közösségi erdőt.

olvass tovább

Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa bajnok szimulátor pilóta

  • november 02, 2023

11-edik szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor és gokart versenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen, Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion EB győzelem, de éppen a napokban léphetett a virtuális dobogó középső fokára, vagyis lett második helyezett a német szervezésű Fadx Suzuki Swift Cup versenysorozatban, amelynek mezőnyében több aktív felnőtt autóversenyző is indult. A fiatal pilóta nemcsak megszállottja az autósportnak, de lelkes és aktív állatvédő is.

olvass tovább

Az állatvédelemnek ajánlja 99. Le Mans-i győzelmi serlegét Kiss Norbi ötszörös Európa bajnok

  • október 24, 2023

"Az állatok védelmének szeretném ajánlani, és árverésre felajánlani idei, 99. Le Mans-i futamgyőzelmem serlegét, mert tudom és tapasztalom, hogy kétségbeejtő mértéket öltött a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége, amely számos állatvédő szervezetet hoz nehéz helyzetbe" - fogalmazott Kiss Nobri ötszörös Európa bajnok autóversenyző, a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, aki idén sporttörténelmet írt: a Révész Racing színeiben ötödször nyerte meg a Kamion Európabajnokságot, amely az egyik legkeményebb és legdurvább küzdelmekkel tarkított versenysorozat a világon.

olvass tovább

Irány Belgium – folytatódik a kamion EB

  • szeptember 07, 2023

A belgiumi Zolderben folytatódik a hétvégén a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert 78 pontos előnnyel várhatja a versenyhétvégét, miután a nyári szünet utáni első verseny Csehországban jól sikerült számára, így tovább nőtt a távolság az üldöző Jochen Hahnnal szemben, míg a harmadik helyen álló Sascha Lenz már 92 ponttal van lemaradva a címvédő mögött.

olvass tovább

RC autómodellező bajnokok, kézilabdás lányok és a legfiatalabb digitális kamion Európa bajnok népszerűsítette az állatvédelmet Orosházán

  • július 24, 2023

Az Orosházi Női Kézilabda Club sportolói, a helyi RC autómodellező bajnokok, a hazai autósportban jól ismert, szintén orosházi Kárai Exclusive Racing Car Service, Ferenc Zsolt autótörténész, gépészmérnök, a Magyar Chrysler Múzeum alapítója, és a Szurkolók az állatokért mozgalom fogtak össze, hogy a helyi állatvédőket, a Viharsarki Állatőrség Alapítványt - és persze a helyben rendkívül sikeres RC autómodellezést és kézilabdát népszerűsítsék.

olvass tovább