Akrobatikus reklámfilm készül a Can-Am Maverickről Kiss Norbival és RC-modell bajnokokkal

  • szeptember 06, 2023

Kreatív képi megoldásokkal, operatőri bravúrokkal, látványos lassításokkal és a legfiatalabb generációhoz is szóló üzenettel készít formabontó reklámfilmet a világ legerősebb, Magyarországra jövő tavasszal megérkező homokfutójának, a 2024-es Can-Am Maverick R nek (brp.com), a márka hazai importőr cége, a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu).

olvass tovább

Kiss Norbi egy Sea-Doo Explorer Pro-val akarja felfedezni a Dunát Ulmtól Pestig

  • augusztus 16, 2023

"Miután mentem néhány kört a Jet Power Hungary Dunaharaszti jet-ski taván az idei, új Sea-Doo Explorer Pro túrajetskivel, rögtön tudtam mi lesz az új hobbim és mit csinálok jövő nyáron: kedvesemmel Mártival végigmegyünk Ulm-tól Budapestig a Dunán, egy Sea-Doo Explorerrel. Ugyanúgy, mint egy túramotorral, csak sokkal biztonságosabb, természetközelibb módon, a legszebb Duna menti városok kikötőiben, Donauwörtben, Ingolstadban, Regensburgban, Passauban, Linzben, Melkben megpihenve."

olvass tovább

Gerencsér Olivér: jövőre a termékpalettánk motorokkal, a vevőkörünk hölgyekkel és fiatalokkal bővül majd

  • augusztus 13, 2023

A nők és a fiatalok körében bővítené vevőkörét, növelné a cég forgalmát Gerencsér Olivér a világ legfiatalabb jet ski világbajnoka, a közel negyedszázada a BRP márkáit és termékeit Magyarországon forgalmazó Jet Power Hungary Kft vezetője. A fiatal sportoló és üzletember hobbija a zene, és - édesapjához Gerencsér Csabához hasonlóan - elkötelezett támogatója a természet és állatvédelemnek. A legendás Sea-Doo jeteket, a világ legnépszerűbb quad és homokfutó márkáját, a Can-Am-ot, a különleges háromkerekű trike-okat, a Spyder-t és a Rykert valamint az ezek erőforrásául szolgáló Rotax motor gyárat is magába foglaló cégcsoport - amely mára minőségi ruha kollekciójáról is ismert - óriási változások előtt áll. Ötven év után jövőre újra lesznek Can-Am motorkerékpárok, és hamarosan megkezdődik a teljeskörű elektrifikáció: a Rotax új fejlesztésű elektromos motorjait a quadok, a jetek és a trike-ok is megkapják majd.

olvass tovább

Verne Dunai hajósának utódjai jet-ski-vel érkeztek Budapestre

  • június 06, 2023

Verne Gyula Dunai hajósának kései utódaiként, jet-ski-kkel hajózzák végig Európa legnagyobb folyóját a Sea-Doo 2023 Danube Expedition résztvevői, akik Budapesten a Marina Parton is kikötöttek, Gerencsér Csaba jet-ski világbajnok, örökös magyar bajnok vezetésével. A jet-ski-s dunai vándorokat a Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary fogadta.

olvass tovább

Közönségtalálkozó Kiss Norberttel az AMTS-en

  • február 21, 2023

Kiss Norbert világ és sokszoros Európa bajnok autóversenyzővel,a Révész Racing világhírű magyar pilótájával is találkozhatnak az AMTS Automobil és Tuning Show pénteki nyitónapján, március 17-én a látogatók. Délután 1 és 3 között Norbival a Can-Am és Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary standján találkozhatnak, beszélgethetnek és kérhetnek autogramot szurkolói, és az autósport iránt érdeklődők.

olvass tovább

Az AMTS-en emlékezik a Jet Power Hungary Ken Block-ra a Can-Am márkanagykövetére

  • február 13, 2023

A Bombardier Recreational Products (BRP), magyar importőr cége, a Rotax motorral hajtott legendás Can-Am és Sea-Doo jet ski-ket, quadokat, trike-okat és homokfutókat több évtizede hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft is a hazai gépjárműimportőrök között, látványos standdal lesz jelen a március 17-én nyíló AMTS Automobil és Tuning Show-n - tudtuk meg a cég kommunikációs igazgatójától.

olvass tovább