Csomós Mixi magabiztosan kezdi az Eb-szezont

  • március 06, 2023

Egy év tapasztalattal a hátuk mögött és ezúttal már bajnoki pontokért harcolva kezdi Csomós Mixi és Nagy Attila az idei rally Európa-bajnokságot a portugáliai Fafe Rallyn. A HUMDA Academy párosa nagyon erős mezőnyben fog megmérkőzni, de magabiztosan várják a szezonnyitót.

olvass tovább

Norbi a Team MRF Tyres csapatban versenyez 2022-ben!

  • március 01, 2022

A 2022-es ERC szezonban az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul az Európa-bajnokságon Herczig Norbert és új navigátora Igor Bacigál. A páros továbbra is SKODA Fabia Rally2 evo-val megy, ami a csapat piros-fehér színeibe öltözik, jelezve, hogy gyári versenyzőkként állnak rajthoz az ERC-ben.

olvass tovább

Hatodikak lettünk Portugáliában

  • október 04, 2021

Pokoli nehéz versenyen hatodikként ért célba a portugáliai Fafe Rallyn Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzői megőrizték bajnoki ötödik helyüket, és közelebb kerültek az ERC dobogóhoz is.

olvass tovább

Nem akart minket a sziget

  • szeptember 20, 2021

Nagy reményekkel, komoly felkészülés után kezdte az Azores Rallyt a Herczig Norbert – Ferencz Ramón páros, de a versenyük már az első gyorsaságin véget ért.

olvass tovább

A HUMDA veszi át a Rally Hungary promóteri feladatait

  • szeptember 15, 2021

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait. Nyíregyházán és környékén október 22. és 24. között rendezik meg a versenyt, amely az utóbbi két évben is nagy népszerűségnek örvendett

olvass tovább

Negyedikek lettünk a Barum Rallyn

  • augusztus 31, 2021

Negyedik helyen ért célba a Barum Rallyn Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rali Európa-bajnokság idei negyedik versenyén ismét végig az élmezőnyben autózott a SKODA Rally Team Hungaria párosa.

olvass tovább