Hatodikak lettünk Portugáliában

  • október 04, 2021

Pokoli nehéz versenyen hatodikként ért célba a portugáliai Fafe Rallyn Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzői megőrizték bajnoki ötödik helyüket, és közelebb kerültek az ERC dobogóhoz is.

olvass tovább

Nem akart minket a sziget

  • szeptember 20, 2021

Nagy reményekkel, komoly felkészülés után kezdte az Azores Rallyt a Herczig Norbert – Ferencz Ramón páros, de a versenyük már az első gyorsaságin véget ért.

olvass tovább

A HUMDA veszi át a Rally Hungary promóteri feladatait

  • szeptember 15, 2021

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait. Nyíregyházán és környékén október 22. és 24. között rendezik meg a versenyt, amely az utóbbi két évben is nagy népszerűségnek örvendett

olvass tovább

Negyedikek lettünk a Barum Rallyn

  • augusztus 31, 2021

Negyedik helyen ért célba a Barum Rallyn Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rali Európa-bajnokság idei negyedik versenyén ismét végig az élmezőnyben autózott a SKODA Rally Team Hungaria párosa.

olvass tovább

Vogelék megkezdik szereplésüket a rali-Eb-n

  • július 23, 2021

Bő fél év után tér vissza a FIA ERC mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n a Rally Hungary hétvégéjén. A 2021-es év első felében hazai és nemzetközi versenyeken hangoltak az Európa-bajnokság kihívásaira.

olvass tovább