Ezekkel a modellekkel indít a Schiller Magyarországon

  • február 20, 2024

Aki követte az elmúlt időszak autós híreit, bizonyára hallott róla, hogy a Schiller Autóval is megállapodást kötött a BYD kínai gyártó. A közel harmincéves múltra visszamenő családi vállalkozás február 1-jével nyitotta meg a BYD Schiller nevű kereskedését Budapesten, négy személyautóval és egy kishaszongépjárművel célozva meg a magyar piacot. Mit érdemes tudni ezekről az autókról? És minek köszönhető a kínai elektromos autók térnyerése? Cikkünkben mindenre kitérünk!

olvass tovább

A BYD SEAL U és a BYD TANG is öt csillagot szerzett az Euro NCAP töréstesztjén

  • december 17, 2023

 A BYD SEAL U és BYD TANG egyaránt ötcsillagos minősítéssel végzett az Euro NCAP töréstesztjén, már az európai piaci bevezetésük előtt  A SEAL U 90%-ot teljesített felnőtt-, és 86%-ot gyerek-utasvédelemben  A TANG magas minősítést szerzett gyerekvédelemben a frontális, félátfedéses teszten és az oldalütközéses vizsgálatokon is  A SEAL U és a TANG is magas pontszámot kapott a gyerekülések beszerelését vizsgáló teszteken  A két modell eredményei kiválóan példázzák a BYD biztonság és fenntarthatóság iránti elkötelezettségét

olvass tovább

A BYD SEAL és a DOLPHIN ötcsillagos minősítést szerzett az Euro NCAP töréstesztjén

  • október 27, 2023

 A középkategóriás négyajtós BYD SEAL, és a márka kompakt ötajtósa a DOLPHIN ötcsillagos minősítést szerzett az Euro NCAP töréstesztjén. Az eredmény jól jelzi a BYD legújabb, e-Platform 3.0 jelű padlólemezének biztonsági képességeit.  A teszten 89%-os felnőtt utasvédelmet, és 87%-os gyerekbiztonsági mutatót mértek az Euro NCAP szakemberei.  Mindkét újdonság a márka magas hatásfokú, járműszerkezetbe integrált Blade akkumulátorával készül.

olvass tovább

Megnyitotta BYD szalonját a Wallis Motor Duna

  • október 20, 2023

Ünnepélyes keretek között nyitott meg az AutoWallis Csoporthoz tartozó Wallis Motor Duna BYD autószalon. A márkakereskedői csoport közel 30 éve a magyar autópiac egyik meghatározó szereplője, három budapesti márkakereskedésében olyan illusztris márkákat forgalmaz, mint a BMW és BMW motorkerékpárok, a MINI, a Maserati, a SsangYong és az ISUZU. Az, hogy a kínai BYD elektromosautó-gyártó az AutoWallis Csoport tagját, a Wallis Motor Dunát választotta az egyik első magyarországi szalonjának, tovább erősíti a márkakereskedői csoport piaci pozícióját, és komoly előrelépést jelent számára a fenntartható mobilitás terén.

olvass tovább

Magyarországon három elektromos autóval indul a BYD értékesítése

  • október 17, 2023

A BYD (Build Your Dreams), a New Energy Vehicle (NEV) azaz a konnektorról tölthető, tisztán elektromos és plug-in hybrid autók világelső gyártója, örömmel jelenti be, hogy megkezdi értékesítési tevékenységét Magyarországon. Ez a lépés komoly mérföldkő a BYD globális terjeszkedése során, hiszen a vállalat mostantól korszerű elektromos járműveivel szolgálja ki a magyar vásárlókat. A BYD tisztán elektromos járműveit mától lehet megrendelni a márkakereskedésekben.

olvass tovább