Elindult első útjára a BYD EXPLORER NO.1

  • január 22, 2024

 A BYD történelmi jelentőségű mérföldkőhöz érkezett: szolgálatba állt a vállalat első, EXPLORER NO.1 nevű autószállító hajója.  Az EXPLORER NO.1 jelentősen leegyszerűsíti a vállalat nemzetközi szállítási feladatait, ami komoly előnyt jelent a mai nehézkes tengeri szállítási körülmények közepette.  A BYD tervei szerint a cég környezetbarát üzemű autószállító flottája a következő két évben további hét hajóval bővül.

olvass tovább

A BYD elektromos személygépjármű-gyárat épít Magyarországon az európai helyi gyártás céljából

  • december 23, 2023

• Új, modern személygépjármű-gyár épül Szegeden, Magyarországon • Az új gyárral több ezer helyi munkahely létrehozását tervezi • A szegedi létesítmény lesz az első BYD személyautó-gyár Európában • A BYD függőleges ellátási lánc integrációja hozzájárul egy helyi zöld 'ökoszisztéma' létrehozásához, támogatva a fenntarthatóségi misszióját

olvass tovább

Megnyitotta BYD szalonját a Wallis Motor Duna

  • október 20, 2023

Ünnepélyes keretek között nyitott meg az AutoWallis Csoporthoz tartozó Wallis Motor Duna BYD autószalon. A márkakereskedői csoport közel 30 éve a magyar autópiac egyik meghatározó szereplője, három budapesti márkakereskedésében olyan illusztris márkákat forgalmaz, mint a BMW és BMW motorkerékpárok, a MINI, a Maserati, a SsangYong és az ISUZU. Az, hogy a kínai BYD elektromosautó-gyártó az AutoWallis Csoport tagját, a Wallis Motor Dunát választotta az egyik első magyarországi szalonjának, tovább erősíti a márkakereskedői csoport piaci pozícióját, és komoly előrelépést jelent számára a fenntartható mobilitás terén.

olvass tovább

Magyarországon három elektromos autóval indul a BYD értékesítése

  • október 17, 2023

A BYD (Build Your Dreams), a New Energy Vehicle (NEV) azaz a konnektorról tölthető, tisztán elektromos és plug-in hybrid autók világelső gyártója, örömmel jelenti be, hogy megkezdi értékesítési tevékenységét Magyarországon. Ez a lépés komoly mérföldkő a BYD globális terjeszkedése során, hiszen a vállalat mostantól korszerű elektromos járműveivel szolgálja ki a magyar vásárlókat. A BYD tisztán elektromos járműveit mától lehet megrendelni a márkakereskedésekben.

olvass tovább

Két márkakereskedővel indul a BYD magyarországi forgalmazása

  • szeptember 29, 2023

BUDAPEST - 2023. szeptember 29. – A BYD (Build Your Dreams), a konnektorról tölthető (NEV azaz New Energy Vehicle) autók világelső gyártója és az akkumulátorgyártás meghatározó szereplője szerződést kötött első két márkakereskedő partnerével Magyarországon. A Wallis Motor – az AutoWallis Csoport tagja – Dél-Pesten, míg a Duna Autó Észak-Budán nyit bemutatótermet, ahol a BYD elektromos autóinak európai kínálatát mutatják majd be. Az együttműködési megállapodások szilárd bizonyítékai a BYD elkötelezettségének a magyar piac iránt – a márka a partnerein keresztül kivételes vásárlói élményt és kitűnő értékesítési, marketing és vevőszolgálati támogatást igyekszik nyújtani vevőinek. Magyarország egy fontos piac a BYD számára, hiszen a vállalat 2017 óta rendelkezik elektromos buszgyárral Komáromban.

olvass tovább