Újra járnak a nosztalgiavillamosok a hétvégétől

  • május 06, 2022

Május 7-től, hétvégente ismét forgalomba állnak a nosztalgiavillamosok a fővárosban. A járművek a belváros és Óbuda között, a Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–Batthyány tér–Katinyi mártírok parkja útvonalon, N19-es jelzéssel közlekednek. A nosztalgiavillamosok menetrendje a BKK oldalán érhető el.

olvass tovább

Hidrogén-meghajtású buszt tesztelnek Budapesten

  • március 17, 2022

Egy Solaris gyártmányú, hidrogénhajtású autóbuszt tesztel a BKK szolgáltatója, az ArrivaBus Kft. a fővárosban. A kipufogógáz helyett vizet termelő járművel március 16. és 18. között találkozhat az utazóközönség a 105-ös busz vonalán. A buszt mindenki ingyen kipróbálhatja a háromnapos teszt során

olvass tovább

Ezernyi hibát javítanak a Lánchídon aprólékos munkával

  • október 01, 2021

Több ezer ponton vizsgálják át a Lánchíd bentmaradó acélszerkezetét, majd egyedi tervek alapján végzik el rajta a helyszíni javításokat a szakemberek. Az átkelő felújítása zökkenőmentesen halad, a szükséges munkákat ütemezetten követi az új acél pályatáblák beépítése.

olvass tovább

Elektromos Ikarus buszt tesztelnek Budapesten

  • szeptember 18, 2021

Egy Ikarus gyártmányú, teljes mértékben elektromos hajtású autóbuszt tesztel a BKK és szolgáltatója, az ArrivaBus Kft. a fővárosban. Az Ikarus székesfehérvári gyárában készült környezetbarát busszal szeptember 15-e és 19-e között találkozhat a budapesti utazóközönség a 105-ös busz vonalán.

olvass tovább