Kelet és Nyugat találkozása a Suzuki támogatásával

  • február 04, 2020

Kultúrák izgalmas és termékeny találkozását tematizálja a több múzeum gyűjteményének közreműködésével létrejövő A kelet vonzásában című kiállítás, melynek a Szépművészeti Múzeum ad otthont. A február elején nyíló, mintegy 70 műtárgyat felvonultató tárlat elsősorban Japánnak az Osztrák–Magyar Monarchia művészeire gyakorolt hatását állítja a középpontba, mely hatás a 19. század közepétől megnyíló kereskedelmi összeköttetéseknek volt köszönhető. A 150 éves japán-magyar diplomáciai kapcsolatok apropóján született kamarakiállítás a Magyar Suzuki Zrt. támogatásával jött létre.

olvass tovább

VW évnyitó sajtótájékoztató

  • január 30, 2020

Fókuszban az új Golf és az ID.3, analógból a digitális világ felé. Ezek voltak a legfőbb üzenetei a sajtótájékoztatónak, de szó esett a hosszú távú terveken kívül az UEFA Európa Bajnokság támogatásáról és sok minden másról is.

olvass tovább

Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját

  • június 06, 2019

Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját - pontosabban annak utcai változatát. A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban, a Hyundai Hatvan támogatásának köszönhetően. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet Nagy mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig.

olvass tovább