Elektromos, előremutató, elbűvölő: az új MINI Cooper E Classic Trim felszereltségi szinttel

  • február 17, 2024

A vezetés szerelmeseit már a tisztán elektromos meghajtású MINI modell belépő szintű változata is elvarázsolja, mindenekelőtt rendkívül hatékony hajtáslánc-technológiájával és hamisítatlan menetdinamikai adottságaival. A prémium minőségű utastér kényelmes helykínálatának és a kifinomult futómű-technológia apró fordulókörének köszönhetően az új MINI Cooper E tökéletes társ a hétköznapokban.

olvass tovább

Igazi klasszikusokkal vesz részt a Maserati a 2023-as Le Mans Classicon

  • június 29, 2023

Június 29. és július 2. között a Maserati is részt vesz a klasszikus, vintage autók szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményén, a 11. Le Mans Classicon. A motorsport színterének egyik leglátványosabb és legizgalmasabb rendezvényén a szigonyos márka nem csak klasszikus, egyedi és összetéveszthetetlen darabjait, de modern modellválasztékát is bemutatja

olvass tovább

A férfi élet szakaszai, avagy az R18 generációk – BMW R18 teljes modellsor

Általában azt várják el tőlem, hogy valamiféle objektív véleményt alkossak a tesztelt járműről, vagy ritkább esetben járművekről. Az elmúlt két egymást követő hét viszont inkább az élményekről szólt, amelyeknél tudvalévő, hogy nem az ész, hanem az érzelem vezérli. Lehetőségünk volt ugyanis a teljes BMW R18 kínálatot kipróbálni. Miközben fürödtünk az élvezetekben és megszűnt a világ összes napi problémája, úgy felejtettem el azon gondolkozni, hogy vajon az egyes technikai részletek valamihez képest jók vagy rosszabbak.

olvass tovább

Peugeot 604, elnöki örömök négykeréken

  • szeptember 11, 2021

A boldogság titka, mondják a bölcsek, hogy tudjunk lemondani arról, ami soha nem lehet a miénk. Eddig rendben is van, tehetné hozzá Pásztor Tamás, de azért tartsuk nyitva a szemünket, hogy azonnal léphessünk, ha megtörténik az elképzelhetetlen.

olvass tovább